شناسایی 3 بیمار جدید مبتلا به کرونای انگلیسی در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ ۱۲:۲۹ | تعداد بازدید: 222

مدیر گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: 3 بیمار مبتلا به کووید19 جهش یافته معروف به کرونای انگلیسی در این شهرستان شناسایی شدند.

محمدرضا اعتصامی‌راد با اعلام این خبر اظهارداشت: از 3 بیمار مشکوک نمونه‌گیری انجام شد که نتیجه آزمایش این بیماران مثبت اعلام شد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر افراد در تماس با این بیماران توسط تیم‌های مراقبت و رهگیری در حال شناسایی هستند، هشدار داد: سرعت انتقال ویروس جهش یافته کرونا به مراتب بیشتر می‌باشد و از شهروندان گرامی خواهشمندیم با حساسیت بیشتری شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

اعتصامی‌راد با اشاره به این‌که در روزهای گذشته نتیجه آزمایش 50 درصد از نمونه‌های سرپایی مثبت شده است افزود: در حال حاضر 40 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه بستری می‌باشند.