کنترل فشارخون بیش از ۱۴۰هزارنفر در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

شناسایی۱8000مبتلا به فشارخون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۶ ۱۳:۰۱ | تعداد بازدید: 104

دکترالهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و رئیس کارگروه اجرائی بسیج ملی کنترل فشارخون،ضمن تشکرازکلیه دست اندرکاران وعوامل اجرائی این طرح  از کنترل بیش از 140هزارنفر در جمعیت تحت پوشش دانشگاه خبرداد.وی بیان کرد: طبق آنالیز انجام شده 121464نفر از طریق مراجعه به پایگاه های سلامت،خانه های بهداشت ومراکز خدمات جامع سلامت وثبت در سامانه سیب و21715نفر مراجعه به 60ایستگاه ثابت و سیار، فشارخون خود را مورد سنجش قرارد دادند.دکترالهام بهره مند تصریح کرد : تاکنون در این کمپین در جمعیت تحت پوشش دانشگاه بالغ بر 18000بیمار فشارخون بالا از طریق سامانه سیب شناسایی که جهت روند درمان به پزشک ارجاع داده شده اند که امیدواریم بیماران با پیگیری مراحل درمان،در حفظ سلامت جسم خود کوشا باشند.

گفتنی است بسیج ملی کنترل فشارخون از 27 اردیبهشت ماه تا 15تیرماه در دو مرحله اطلاع رسانی و اجرائی با هدف حساس سازی افکار عمومی نسبت به این بیماری و مخاطرات آن و هم چنین شناسایی مبتلایان همزمان با سراسر کشور در جمعیت تحت پوشش دانشگاه اجرا گردید.