در گفتگوی زنده تلویزیونی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با شبکه خراسان رضوی عنوان شد:

طرح فاصله اجتماعی کمک شایانی به کنترل بیماری کرونا میکند/ نیازمند همراهی مردم هستیم

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ ۱۰:۰۰ | تعداد بازدید: 232

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه درگفتگوی زنده تلویزیونی که با شبکه خراسان رضوی انجام شد، ضمن اشاره به شیوع بیماری کرونا در بیشتر کشورهای جهان و درگیر شدن مردم با این بحران بیان کرد: با توجه به ظرفیت های نظام سلامت و درمان،  باید نگاه ویژه ای به اقدامات بهداشتی وپیشگیرانه نمود زیرا در صورت ابتلای بیشتر مردم به بیماری کرونا ویروس،قطعا  این ظرفیت پاسخگوی تعداد مراجعین نخواهد بود و این  چالش در تمام کشورهای درگیر با این بیماری وجود دارد و منحصر به ایران نمی باشد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده ادامه داد: طرح فاصله گذاری اجتماعی قطعا کمک شایانی به کنترل بیماری خواهد نمود و لازم به ذکر لاست که همراهی مردم در اجرای این طرح اثر بیشتری خواهد گذاشت و درصورت عدم رعایت  مدت زمان بیشتری جامعه درگیر خواهد بود که منجر به اثرات روانی ،اقتصادی و اجتماعی بیشتری خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه بیماریابی با هدف غربالگری و کنترل افراد مشکوک، بیان کرد :مردم عزیز به شایعات فضای مجازی در خصوص این برنامه توجه نکنند و بدانند هدف ، شناسایی بیشتر افراد در معرض خطر، انجام تست های مورد نظر،ارائه آموزش های لازم و درنهایت دریافت خدمات بیشتر می باشد.

رئیس دانشگاه عنوان داشت: مردم با مراجعه به سامانه اینترنتی به آدرس www.salamat.gov.ir   و یا تماس با شماره تلفن 52425 جهت ثبت اطلاعات خود در برنامه بیماریابی با همکاران ما مشارکت داشته باشند و گفتنی است200  تیم متشکل از مراقبین سلامت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه  در این برنامه  حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت : در حال حاضر در مرکز مراقبت های ویژه بیماران حاد تنفسی ذوالفقاری و بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی مجموعا 200تخت جهت بیماران در نظر گرفته شده است و در صورتیکه مردم هشدار ها را جدی نگیرند ،قطعا با مشکل کمبود تخت بیمارستانی روبه رو خواهیم شد که امیدواریم مردم شرایط موجود را درک نمایند.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده اظهار داشت : بدون شک بدون مشارکت های بین بخشی بسیاری از این اقدامات میسر نبود که لازم میدانم از تمامی همکارانم در دانشگاه و سایر ادارات، ارگانها، نهادها و نیروهای نظامی و انتظامی  تشکر ویژه نمایم.