در نشست خبری با موضوع بررسی وضعیت کرونا در تربت حیدریه عنوان شد:

عبور از وضعیت قرمز کرونا نیازمند همراهی همه جانبه است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۱۷ ۱۳:۰۳ | تعداد بازدید: 336

نشست خبری با موضوع بررسی وضعیت کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور معاون بهداشت، مدیر غذا و دارو، رئیس بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی، خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان برگزار شد.

دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست با اشاره به اینکه هم اکنون این شهرستان در وضعیت قرمز کرونا به سر می برد گفت: از ابتدای اسفندماه تا کنون مجموع موارد مشکوک و مثبت بیماری کرونا که در بیمارستان بستری شده اند 1302 نفر بوده که از این تعداد 840 نفر بهبودیافته و ترخیص شده اند.

جانشین رئیس دانشگاه در ستاد کرونا با اشاره به اینکه راه اندازی آزمایشگاه تشخیصی کووید-19 در مجموعه تحت پوشش دانشگاه روند بیماریابی فعال را تسریع بخشید بیان داشت: تاکنون تقریبا کل جمعیت مجموعه تحت پوشش دانشگاه از طریق سامانه های سیب و salamat.gov.ir غربالگری شده اند و هر فردی که دارای علائم مشکوک بیماری بوده مورد پیگیری قرار گرفته است.

تشدید نظارت ها بر صنوف و مراکز ارائه خدمات عمومی از دیگر مواردی بود که دکتر الهام بهره مند در این نشست به آن اشاره داشت. وی در این خصوص گفت: از ابتدای اسفندماه تا کنون 9204 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مجموعه تحت پوشش دانشگاه صورت گرفته که در این بازدیدها 211 مورد به مراجع قضایی معرفی و 83 مرکز نیز پلمب شده است. همچنین بیش از 17 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاقد استانداردهای بهداشتی نیز در این مدت معدوم سازی گردیده که در این خصوص لازم است از مراجع قضایی، نیروی انتظامی و سایر دستگاه های همکار تشکرویژه ای داشته باشیم.

دکتر بهره مند همراهی همه جانبه و رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی را مهمترین لازمه عبور از وضعیت قرمز عنوان کرد و افزود: همه افراد جامعه باید خود را ملزم به رعایت دستورالعمل های بهداشتی بدانند چرا که گذر از بحران کرونا بدون عمل به این نکات امکان پذیر نخواهد بود. همچنین یافته های جدید محققان نشان داده که افراد با BMI  بالاتر از 40 بیش از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند که این موضوع بیانگر اهمیت توجه به استانداردهای تغذیه و افزایش فعالیت های بدنی است.

دکتر حسین عزیزی رئیس بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی نیز از افزایش ظرفیت تخت های اختصاص یافته در این بیمارستان برای بستری بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته 100 تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا درنظر گرفته شده است اما فراموش نکنیم که اوج گیری دوباره این بیماری فشار مضاعفی به کادر درمان وارد آورده و از شهروندان عزیز تقاضا داریم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی یاری گر مدافعان سلامت در مقابله با بیماری کرونا باشند.

دکتر سیدجواد حسینی مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در خصوص اقدامات این حوزه در مقابله با کرونا گفت: در آغاز اسفندماه و همزمان با اوج گیری اولیه این بیماری شاهد کمبودهایی بودیم که با تلاش شبانه روزی این کمبودها به سرعت مرتفع شد. در حال حاضر 4 کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه بیش از 30 هزارعدد تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشغول به تولید ماسک هستند و خوشبختانه توانسته ایم با اقدامات صورت گرفته توزیع ماسک در سطح شهرستان را مدیریت کنیم و بحرانی در این خصوص نداشته باشیم.

برچسب های خبر