رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

غربالگری و شناسایی زودهنگام بیماران در سطح روستاها را مدیون زحمات بی‌شائبه بهورزان هستیم

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۱۷ ۱۱:۵۰ | تعداد بازدید: 145

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: غربالگری و شناسایی زودهنگام بیماران در سطح شهر و روستاها را مدیون تلاش‌های شبانه‌روزی و زحمات بی‌شائبه بهورزان و مراقبین سلامت هستیم.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در آئین تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه که صبح امروز برگزار شد افزود: بهورزان به‌عنوان سربازان خط مقدم در مقابله با بیماری کرونا عملکرد بسیار مثبت و قابل تقدیری را ارائه کرده‌اند.

دکتر ابراهیمی‌پور با اشاره به این‌که از اولین روزهای شیوع کووید-19، وظایف سنگینی بر دوش بهورزان گذاشته شد اظهار داشت: بهورزان اولین سطح ارائه دهندگان خدمت حوزه سلامت به‌خصوص در دورافتاده‌ترین نقاط هستند و به همین دلیل، نقش آنها در ارتقاء سطح سلامت جامعه بسیار مهم و اثربخش است.

معاون بهداشت دانشگاه نیز در این آئین گفت: در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه 204 بهورز شامل 59 نفر آقا و 145 نفر خانم در سطح خانه‌های بهداشت به مردم خدمت ارائه می‌کنند.

دکتر الهام بهره مند عنوان داشت: آموزش بهداشت عمومی به تمامی گروه‌های افراد ساکن در روستاها، مراقبت از زنان باردار که با توجه به شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغی صورت می‌گیرد همراه با ثبت مشخصات و تشکیل پرونده، مراقبت از کودکان و واکسیناسیون و ایمن‌سازی که گسترده‌ترین وظیفه بهورزان به شمار می‌رود از جمله مهمترین اقدامات تاثیرگذار این عزیزان در روستاها می‌باشد.

دکتر بهره‌مند ضمن تقدیر از عملکرد بهورزان در انجام واکسیناسیون خاطرنشان کرد: روز بهورز بهانه‌ای است برای تشکر از زحمات این عزیزان که نمونه‌ای از تلاش‌گرانی هستند که به‌صورت شبانه‌روز خدمت‌رسانی کرده و به فکر حفظ سلامتی هم نوع خود هستند.

برچسب های خبر