مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان تربت حیدریه برگزار شد

فعالیت خبرنگاران یک فعالیت جهادی است

کد مطلب: ۳۵۴۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۲۲ ۱۴:۰۲ | تعداد بازدید: 102

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان تربت حیدریه باحضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب بویژه خبرنگار،شهید صارمی بیان کرد :فعالیت خبرنگاران یک فعالیت جهادی است که با تمام تلاش وتوان و با هدف آگاه کردن مردم در مسیر حرفه ای خودگام برمیدارند.وی ضمن تقدیر و تشکر از تعامل سازنده و همراهی اصحاب رسانه با دانشگاه بیان کرد :در عصری که با هجوم اخبار درست و نادرست روبرو هستیم وظیفه خبرنگاران  این است با انتشار صحیح ، بموقع و شفاف سازی افکار عمومی را در مسیر درست هدایت کنند.رئیس دانشگاه خاطرنشان شد: امیدواریم تعامل و ارتباط تنگانگ خبرنگاران با دانشگاه علوم پزشکی بیشتر از گذشته تداوم داشته باشد و بتوانیم با اطلاع رسانی و اطلاع یابی از نیازها و خواسته های مردم ،خدمات شایسته ای مخصوصا در حوزه ارتقاء سواد سلامت ارائه دهیم.

گفتنی است در این مراسم از خبرنگاران فعال حوزه سلامت شهرستان تربت حیدریه با اهداء لوح و هدایا تقدیر و تشکر بعمل آمد.