آخرین وضعیت کرونا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

فوت ۱8 بیمار و شناسایی 630 مبتلای قطعی کووید-۱9 در یک هفته‌ی گذشته

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۵ ۱۴:۰۰ | تعداد بازدید: 228

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه آخرین وضعیت کرونا در منطقه تحت پوشش این دانشگاه را تشریح کرد.

دکتر حسین ابراهیمی پور با اشاره به اینکه تربت حیدریه همچنان در وضعیت بحرانی کرونا به‌سر می‌برد گفت: در یک هفته‌ی اخیر(18 تا 25 آبان‌ماه) و بر اساس معیارهای تشخیص قطعی، 630 مبتلای جدید کووید-19 شناسایی شده‌اند و متاسفانه در این مدت 18 نفر از همشهریان جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه افزود: در یک هفته اخیر 239 بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های کرونا بستری شده‌اند و در حال‌حاضر نیز 183 بیمار در بخش‌های بیماران حاد تنفسی(کرونا) بستری هستند که این موضوع با توجه به محدودیت امکانات مشکلاتی را در ارائه خدمات به بیماران به‌وجود آورده است.

دکتر ابراهیمی‌پور رعایت سه اصل مهم استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شست‌و‌شوی مداوم دست‌ها را مهمترین راه‌حل برای عبور از بحران کرونا دانست و اظهار داشت: بی‌تفاوتی در مواجهه با کرونا عواقب بسیار ناگواری به همراه خواهد داشت و متاسفانه هر روز شاهد از دست دادن تعداد زیادی از هموطنانمان بر اثر همین بی‌توجهی‌ها هستیم که یک زنگ خطر بزرگ برای همه به‌شمار می‌رود.

برچسب های خبر