متولدین ۱۳۶۵ به قبل هر چه سریع‌تر برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ۱۵:۵۸ | تعداد بازدید: 64

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از متولدین ۱۳۶۵ به قبل که تاکنون برای دریافت واکسن مراجعه نکرده‌اند درخواست کرد تا هرچه سریع‌تر برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون مجموعه تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کنند.

دکتر الهام بهره‌مند با اشاره به اهمیت تسریع واکسیناسیون در کنترل بیماری گفت: افراد واجد شرایط دریافت واکسن می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی salamat.gov.ir زمان و مکان دلخواه خود برای واکسیناسیون را انتخاب نمایند.
دکتر بهره‌مند افزود: در سامانه سلامت افراد می‌توانند محل و زمان تزریق واکسن را انتخاب نمایند اما در صورتی که افراد واجد شرایط به صورت حضوری نیز به مراکز تزریق واکسن مراجعه نمایند نیز می‌توانند خدمات واکسیناسیون را دریافت نمایند.

گفتنی‌است افراد واجد شرایط جهت دریافت واکسن کووید ۱۹ می‌توانند با در دست داشتن کارت ملی در ساعت اعلام شده به آدرس‌های زیر مراجعه نمایند:

جمعیت شهر تربت حیدریه:

۱- مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید۱۹ شهدای مدافع سلامت دانشگاه واقع در ترمینال مسافربری شهرستان تربت حیدریه

۲- مرکز واکسیناسیون شهید تندگویان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تربت حیدریه

جمعیت ساکن شهرک ولیعصر (عج): مرکز شهدای سرباز شهرک ولیعصر