مراسم اختتامیه نخستین جشنواره عکس لبخند زعفرانی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ ۱۱:۵۸ | تعداد بازدید: 213

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،مراسم اختتامیه نخستین جشنواره عکس لبخند زعفرانی با حضور رئیس جشنواره،جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه،مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی،نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و برگزیدگان جشنواره برگزار گردید .گفتنی است در این جشنواره که در تیرماه سالجاری برگزار شد بیش از700 اثر به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی و داروری عکس های ارسالی در 3 بخش" سلفی لبخند" لبخند در خانواده "لبخند و زندگی"  9اثرانتخاب که جوایزی به آنان تعلق گرفت.

در همین راستا دکترالهام بهره مند معاون بهداشت و رئیس نخستین جشنواره عکس لبخند زعفرانی با بیان این موضوع که شادی و نشاط یک ضرورت اساسی برای جامعه امروز است افزود:متاسفانه تغییر سبک زندگی وماشینی شدن آن سبب افزایش افسردگی شده است و خندیدن یکی از موثرترین راههای  پیشگیری و مبارزه با آن است.

لازم به ذکر است غلامرضا میری مدیر روابط عمومی و جشنواره عکس لبخند زعفرانی خاطر نشان کرد : با توجه به شعار سال سازمان جهانی بهداشت در سال 2017" بیا درمورد افسردگی صحبت کنیم "و شعار سال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی "زندگی سالم با نشاط وامید" این جشنواره با تدوین 12برنامه آغاز بکار کرده است که یکی از این برنامه ها برگزاری مسابقه عکس بوده است که با استقبال خوبی روبرو شد و امید است اینگونه اقدامات تاثیر مثبتی در جامعه داشته باشد.