معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار کرد:

مراسم روز هوای پاک با شعار" هوای پاک،مسئولان،مردم"

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ۱۱:۲۳ | تعداد بازدید: 814

مراسم روز هوای پاک به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و با مشارکت اداره آموزش و پرورش و سازمان  حفاظت محیط زیست شهرستان تربت حیدریه با شعار"هوای پاک،مسئولان،مردم "  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی،دکترالهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم بیان کرد:خداوند آفرینش انسان را به گونه ای قرارداده که برای زیستن به تمامی آفریده های او از جمله هوای پاک نیازمند است و اهمیت استفاده از هوای پاک برای حیات بیش از آب و غذا است.دکتر بهره مند ،استفاده از وسایل حمل ونقل عمومی،انتقال ساخت کارخانه ها و پالایشگاه ها به خارج شهرها،تهیه بنزین با فرمول بهتر و آلودگی کمتر،کاشت درختان وایجاد فضای سبز ،حفظ و احیای جنگل ها ،نابود کردن صحیح زباله ها و...را از راه های جلوگیری از آلودگی هوا عنوان کرد.

در همین راستا مهندس مهدی سعیدی رئیس اداره سلامت محیط و حرفه ای ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران برگزاری این مراسم درگفتگویی با روابط عمومی بیان داشت : این مراسم با هدف حساس سازی و آموزش در خصوص هوای پاک و محیط عاری از هرگونه آلودگی برگزار شده است و با توجه به اینکه کودکان آینده سازان جامعه هستند امید است با ارتقاء آگاهی آنان در این خصوص بتوانیم گامی مثبت در این مسیر برداریم.

در این مراسم معاونین،مدیران،کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، مسئولین شهرستان تربت حیدریه و گروهی از دانش آموزان و کودکان شهرستان حضور داشتند.برپایی نمایشگاه با محوریت هوای پاک و آشنایی کودکان با طرح جوانه حیات از دیگر برنامه های این مراسم بوده است