مراسم وداع با پیکر آسمانی مدافع سلامت در تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۲:۰۳ | تعداد بازدید: 234

پیکر آسمانی شادروان دکتر مهرداد حیدری از مدافعان سلامت تربت حیدریه با بدرقه همسنگرانش راهی آرامگاه ابدی شد.

مراسم وداع با پیکر شادروان دکتر مهرداد حیدری صبح امروز(5 آذرماه99) با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، جمعی از مسئولان و روسای ادارات، رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان آموزشی درمانی نهم‌دی و اقشار مختلف مردم در بیمارستان آموزشی درمانی نهم‌دی تربت حیدریه برگزار شد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سخنانی دکتر مهرداد حیدری را اسوه‌ی اخلاق و تعهد نامید و گفت: خدمات ارزنده و ماندگار دکتر حیدری در تاریخ پزشکی منطقه برای همیشه جاودان است و منش و شیوه‌ی آن عزیز الگوی والایی برای خانواده بزرگ بهداشت و درمان شهرستان خواهد بود.

مهندس علی رستمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیز عروج آسمانی این مدافع سلامت را به مجموعه بهداشت و درمان و مردم منطقه تسلیت گفت و بیان داشت: مدافعان سلامت با نهایت اخلاص در میدان دفاع از جان هموطنان خود ایستاده‌اند و متاسفانه انسان‌های فرهیخته و بزرگی همچون شادروان دکتر مهرداد حیدری را در این عرصه از دست داده‌ایم که جای خالی آن‌ها برای همیشه در عرصه سلامت احساس خواهد شد.

حمید وفائی (تایید نشده) | ۰۵/۰۹/۱۳۹۹-۱۲:۱۵:۱۹

آسمانی شدن مهرداد (داده خدا)
ازعرش صدای ربنا می آید
آواز خوش خدا خدا می آید
فریاد که درهای بهشت بازکنید
مهرداد خدا سوی خدا می آید
آری مهرخدا آسمانی شد تادرجمع شهدا به محفل شهدای مدافع سلامت پیوسته ودر آغوش کبریائی خداوند خورشید ومهر پرتوافشانی کند.
صدیق ، پرو بال گشود تا قفس تنگ نفس را به عزم پرواز تا دیار دوست درهم شکند .
مهربان ترین مهربانها ،با لبانی همیشه خندان ودیدگانی منور و پرفروغ، انیس ملکوت اعلی گردید و همچنان خنده کنان برشاخه طوبی نشست.
گل امید بیماران ودردمندان که اندیشه نوعدوستی اش، سلامت وتندرستی همنوعان بود جاودانه از فرش به عرش پروبال گشود تا خداوند را ازدرون دلهای شکسته بیماران عاشقانه عبادت کند.
فرشته ای زمینی درلباس سپید اما خاکی خاکی ،مردمی مردمی باافکاری الهی وآسمانی ، اهل نیایش وحیا بدور از نمایش وریا.
محبوب ومجذوبی که تمام لحظات زندگی همه آنهایی که اورا می شناسند بایاد وخاطره اش سپری وهمیشه درخاطره ها جاودان خواهد بود و رد پای وجود نازنین وقلب مهربانش درهمه جا و تا ابد برشانه های زمان ومکان باقی خواهد ماند.
گوهر دردانه ای که درباورها واعتقادات مردم، موهبتی الهی بود .افسوس وصدافسوس که در روزگاری سخت وپراز غصه مشیت الهی این بود که به جواررحمت خدا برود وجامعه وقافله سلامت را چاره ای جز تسلیم به مشیت الهی نباشد
در اسمان طبابت تابنده اختری بال گشود تاگواهی باشد که این حرفه تاپای جان درجهت سلامت مردم نهادینه شده ،پایدارواستواراست.
وماناظران این عروج و به رسم احترام ،وظیفه وسکوت در زمانی که همه جملات درتوصیف او عاجزند
شهادت اش را به کلیه بهشتیان وبه محضر خانواده جلیل القدر،جامعه محترم پزشکی تبریک وتهنیت می گوئیم .

حمید وفائی : بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه