در راه خدمت رسانی به زائرین امام رئوف

مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آماده باش کامل قرار گرفت

کد مطلب: ۲۱۷۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ ۱۲:۴۸ | تعداد بازدید: ۵۶

در راستای خدمت رسانی به زائرین بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) پایگاههای اورژانس 115 تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به حالت آماده باش درآمدند .

دکتر محمدجواد امیری مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی این دانشگاه عنوان داشت : با توجه به عزیمت خیل مشتاقان امام رئوف در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس و لزوم آمادگی هر چه بیشتر در خدمت رسانی به زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی کلیه پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی (عملیاتی و تجهیزاتی) از 17 آبان ماه به حالت آماده باش درآمده اند .

وی افزود : ناوگان آمبولانسی اورژانس 115 نیز به جهت خدمت رسانی در حاشیه جاده مستقر و طول این ایام در حالت آماده باش قرار خواهند داشت .

همچنین در همین راستا دکتر علی خدایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آماده باش کامل بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه به ویژه در بخش های اورژانس و اتاق عمل در طول دهه پایانی صفر خبر داد .