افزایش مراکز واکسیناسیون کووید ۱۹ در تربت حیدریه:

مرکز واکسیناسیون بیمارستان آموزشی، درمانی امام حسین (ع) راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۹ ۰۸:۱۱ | تعداد بازدید: 1959

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون بیمارستان آموزشی، درمانی امام حسین (ع) در راستای تسریع در فرآیند واکسیناسیون کرونا در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر الهام بهره‌مند افزود: به‌دنبال اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر دریافت واکسن کرونا جهت افراد بالای 18 سال و سرعت بخشیدن به فرآیند واکسیناسیون، مرکز واکسیناسیون بیمارستان آموزشی، درمانی امام حسین (ع) راه‌اندازی و افراد بالای 18 سال ساکن شهر تربت حیدریه و شهرک ولیعصر با در دست داشتن کارت ملی می‌توانند به این مرکز مراجعه و واکسن خود را دریافت نمایند.

وی ادامه داد: در حال حاضر مرکز شهید تندگویان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه، مرکز شهدای سرباز واقع در شهرک ولیصعر (عج) و مرکز واکسیناسیون شهدای مدافع سلامت در ترمینال مسافربری شهرستان پاسخگوی متقاضیان جهت دریافت واکسن هستند.

دکتر بهره‌مند گفت: سایر جمعیت تحت پوشش دانشگاه با دعوت از طریق پیامک یا تلفن به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت محل سکونت خود مراجعه نمایند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پایان از مردم خواست تا علاوه بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، واکسیناسیون را نیز جدی گرفته و به بازگشت جامعه به شرایط پایدار کمک کنند.