به مناسبت هفتۀ ملی بدون دخانیات:

مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۱۸ ۱۱:۰۵ | تعداد بازدید: 96

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان پسر در این دانشگاه به مناسبت هفتۀ ملی بدون دخانیات خبر داد.

دکتر محمد قربانی گفت: این مسابقات در راستای نشاط و پویایی دانشجویان و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در سه رشته دارت، تنیس روی میز و فوتبال دستی در دو روز متوالی برگزار شد.

وی افزود: در رشته تنیس روی میز ۲۰ نفر با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان محمدمعین رجب‌نژاد، مجتبی رمضان‌نژاد و علی ذوالفقاری به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

وی تصریح کرد: در رشته فوتبال دستی ۱۴ تیم در مراحل گروهی و حذفی حضور داشتند که تیم محمد حسن‌نژاد و محمد شیروانی به مقام اول، تیم علی ذوالفقاری و محمد شاه‌قلیان به مقام دوم و تیم محمدجواد اقلیدی و محمدرضا کتیرایی به مقام سوم رسیدند.

دکتر قربانی اظهار داشت: همچنین در رشته دارت ۱۸ نفر با هم به رقابت پرداختند که محمود رودسرابی، طاها کشاورز و محمد حسن‌نژاد عناوین اول تا سوم را کسب کردند.