مسابقه عکس "ماسک من، محافظ تو" برترین‌های خود را شناخت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ ۱۴:۰۹ | تعداد بازدید: 352

مسابقه عکاسی "ماسک من، محافظ تو" با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اعلام خبر فوق گفت: همزمان با آغاز به کار پویش مردمی "ماسک من، محافظ تو" یک مسابقه عکاسی مردمی نیز با همین عنوان برگزار شد که بیش از 50 اثر از شهرهای مختلف کشور در قالب این مسابقه به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ارسال شد.

غلامرضا میری افزود: پس از داوری آثار ارسالی، عکس‌های محمدامین محمدی از تهران، محمدرضا خوش‌نیت از مه‌ولات و آسیه حسین زاده از تربت‌حیدریه به عنوان برگزیده معرفی شد.

میری فرهنگ‌سازی سلامت و همراهی عمومی را مهمترین لازمه‌ی عبور از بحران کرونا دانست و اظهار داشت: در روزهای سخت مقابله با کرونا، همراهی مردم بیش از هر چیز اهمیت دارد چرا که عبور از این بحران تنها با همراهی همه‌جانبه میسر خواهد بود. این روزها مدافعان سلامت علیرغم همه‌ی خستگی‌ها پایدار در مسیر خدمت ایستاده‌اند و رعایت نکات پیشگیرانه بهترین هدیه‌ای است که از سوی مردم به این مجاهدان خستگی‌ناپذیر اهدا می‌شود.

برچسب های خبر