معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تشریح کرد:

مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۲۵ ۰۹:۲۶ | تعداد بازدید: 185

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، راهنمای مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کرونا را طبق پروتکل ها و دستورالعملهای  ابلاغی وزارت بهداشت در این دانشگاه بدین شرح اعلام کرد.

بیماران با مراجعه به خانه های بهداشت روستایی و پایگاه های سلامت، وضعیت سلامت افراد از نظر ابتلا به کرونا بررسی و در سامانه سیب ثبت می شوند.

دکتر الهام بهره مند گفت: در صورتی که بیمار مبتلا به علائم خفیف بیماری باشد از طریق پایگاه های سلامت و خانه ها بهداشت پیگیری و اقدامات بهداشتی درمانی در منزل برای آنها انجام و آموزش های لازم داده می شود.

دکتر بهره مند اظهار داشت: اگر مراجعه کننده نیاز به اقدامات تشخیصی و درمانی بیشتری داشته باشد به مراکز منتخب 16 ساعته و 24 ساعته ارجاع داده می شوند و اقدامات درمانی سرپایی دریافت و در منزل قرنطینه و درمان می شوند و در نهایت اگر دچار علائم هشدار دهنده و شدید باشند از طریق این مراکز به بیمارستان و سطوح بالاتر ارجاع داده شده و خدمات بستری برای آنان انجام می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطر نشان کرد: همشهریان عزیز می توانند اطلاعات مورد نیاز در رابطه با بیماری را از طریق سامانه تلفنی 4030 دریافت نموده یا با مراجعه به سایت salamat.gov.ir از سلامت خود اطمینان حاصل نمایند.