رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

مسیر پیشرفت دانشگاه با حضور خیرین هموارتر خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۱۵ ۱۲:۴۴ | تعداد بازدید: 257

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در جلسه ای که روز گذشته با حضور اعضای موسسه خیریه حمایت از سلامت ایرانیان و مسلمانان جهان (آراکس) در محل سالن همایش های ابن سینا برگزار گردید، بیان کرد: مسیر پیشرفت دانشگاه با حضور خیرین هموارتر خواهد بود و قطعا ظرفیت های بسیاری دراین زمینه وجود دارد که امید است با حضور و همراهی خیرین گرانقدر بتوانیم پله های ترقی با هدف خدمت رسانی بیشتر به مردم و بالابردن سطح آموزش و بهداشت و درمان سریع تر طی نماییم.

گفتنی است روز گذشته اعضای موسسه آراکس با هدف بازدید از پروژه های عمرانی در حال ساخت تحت پوشش دانشگاه در شهرستان های تربت حیدریه و زاوه حضور بهم رساندند و بر تقویت مشارکت ها و همکاری ها تاکید نمودند.

در این جلسه، معاونین، مدیران، دانشگاه، اعضای مجمع خیرین سلامت و امید و جمعی از مسئولین شهرستان نیز حضور داشتند.