مدیر غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

مشکل حادی در زمینه تامین داروهای بیماران صعب‌العلاج وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ ۱۰:۰۹ | تعداد بازدید: 156

مدیر غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این موضوع که مشکل حادی در زمینه تامین داروهای بیماران صعب‌العلاج وجود ندارد، گفت: در صورت بروز کمبود حاد، داروی مورد نیاز به صورت "فوریتی" تامین می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید جواد حسینی ادامه داد: دارو‌های خاص مانند داروهای شیمی‌درمانی، ام اس، تالاسمی و هموفیلی  با هدف دسترسی آسانتر بیماران بصورت سهمیه ای در اختیار داروخانه های منتخب قرار گرفته است.

او اظهارداشت:کمبودهای دارویی چند مورد محدود است که طبق تدابیر اندیشیده شده این داروها در داروخانه بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی موجود است.

مدیر غذا وداروی دانشگاه گفت: مردم میتوانند از طریق  ارتباط با سامانه 190  سوالات خود را در زمینه نحوه مصرف داروها و عوارض آنان با کارشناسان دارویی مطرح نمایند