مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال دارد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ۱۳:۳۲ | تعداد بازدید: 76

سرپرست اداره دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه، مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها را یک خطر بزرگ نامید که عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال دارد.

دکتر راضیه سلیمی با اشاره به اینکه از 28 آبان تا 4 آذر به عنوان هفته جهانی اگاه سازی داروهای انتی میکروبیال نامگذاری شده‌است، بیان کرد: مقاومت آنتی‌بیوتیکی یکی از مهمترین معضلات بهداشتی جامعه امروز است. این مساله باعث خطر برای افرادی میشود که عفونت ساده‌ای داشته و در صورت درمان تحت نظارت پزشک می‌توانستند به‌خوبی بهبود یابند، اما با مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک در دفعات قبل باعث بی تاثیر شدن این داروها شده‌اند.

وی افزود: زمانی که آنتی‌بیوتیک نتواند تاثیر کند، بیماری طولانی‌تر و پیچیده‌تر شده و ممکن است عوارض زیادی از جمله عفونت‌های مقاوم منجر به مرگ ایجاد شود.

سرپرست اداره دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از مردم خواست تا مصرف آنتی بیوتیک را فقط با تجویز پزشک انجام دهند و در زمان تجویز پزشک نیز دارو را در ساعات معین شده مصرف کنند تا نتیجه موثری از مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک حاصل شود.

برچسب های خبر