پیام تبریک وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به دکتر حسن اژدری

معاون آموزشی، پژوهشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت

کد مطلب: ۲۱۸۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۳ ۱۱:۰۴ | تعداد بازدید: ۲۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی طی پیامی ارتقاء علمی دکتر حسن اژدری را تبریک گفت.

در این پیام آمده است :ارتقاء علمي جناب عالي به مرتبه دانشیاری را كه در يكصد و هفتاد و هشتمین جلسه هيات مميزه مركزي مورخ 1396/8/7 به تصويب رسيده است صميمانه تبريك مي گويم.

تلاش هاي خالصانه اي كه براي اعتلاي علمي و تعالي معنوي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي صورت مي پذيرد از مصاديق باقيات الصالحات بشمار مي رود و در پرونده اعمال ، درخشان و جاودان باقي خواهد ماند.

تحقق اهداف متعالي و آرمان هاي علمي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ، مرهون نقش آفريني و سربلندي سرداران عرصه هاي علم و معنويت و جهادگران عرصه هاي تحقيق و فن آوري خواهد بود.

دوام عزت و توفيقات روز افزون شما را از درگاه خداوند تبارك و تعالي مسئلت دارم.

برچسب های خبر

آزاده محولاتی (تایید نشده) | ۲۳/۰۸/۱۳۹۶-۱۳:۴۰:۱۵

به نوبه خودم این موفقیت را به شما و دانشگاه علوم پزشکی تبریک میگویم. به امید توفیقات روز افزون

جواد (تایید نشده) | ۲۴/۰۸/۱۳۹۶-۰۷:۱۳:۱۲