رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه در نشست مشترک با شورای مرکزی مفدا بیان داشت:

مفدا نماد پویایی ، خلاقیت و مطالبه گری دانشجویان است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۱۰ ۱۴:۱۲ | تعداد بازدید: 109

دومین نشست مشترک شورای مرکزی مفدا و اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور معاون فرهنگی دانشجویی ، رئیس اداره روابط عمومی و کارشناسان این اداره ، مدیر فرهنگی و اعضای شورای مرکزی مفدا به میزبانی سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی ، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  در این نشست با تاکید بر جایگاه مهم رسانه در دنیای امروز گفت : در فضای پرتنش و پرهیاهوی رسانه ای ، مجموعه های دانشگاهی وظیفه دارند تا با روشنگری و فرهنگ سازی مقابل آسیب های تهاجم فرهنگی دشمن ایستادگی کنند.

دکتر محمد قربانی مجموعه مفدا تربت حیدریه را یکی از بخش های برجسته و سرآمد در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه برشمرد و اظهار داشت : روابط عمومی علم چرخه اطلاعات بین یک سازمان و محیط است و ارتقای سطح آن  نیازمند چشمی تیزبین برای نظارت است. خوشبختانه با فعالیت های صورت گرفته در مفدای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شاهد ایجاد یک فضای تعاملی مثبت با دانشجویان هستیم .

در ادامه این نشست رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه حوزه روابط عمومی را عرصه خلاقیت ، نوآوری و فرهنگ سازی برشمرد و عنوان داشت : روابط عمومی که به عنوان قلب تپنده سازمان از آن نام برده می شود وظیفه دارد تا با تعامل سازنده در درون و برون سازمان فضای امید و پیشرفت را در جامعه پایه ریزی کند.

غلامرضا میری در ادامه با اشاره به نقش موثر مفدا در تقویت تعامل با دانشجویان گفت : فعالیت مفدا در سالیان اخیر مبتنی بر مشارکت دانشجویان بوده است و میتوان مجموعه مفدا را نماد پویایی ، خلاقیت و مطالبه گری دانشجویان نامید که نیاز است با تقویت سخت افزاری و نرم افزاری امکان رشد بیش از پیش آن را فراهم نمود .

میری در پایان رعایت اخلاق حرفه ای و رسانه ای را اصلی مهم در فعالیت روابط عمومی نامید و اظهار داشت: یک روابط عمومی در وهله نخست باید اخلاق و صداقت را مدنظر قرار دهد و در بیان مطالب و انتشار اخبار تحت تاثیر حواشی جانبی قرار نگیرد.

گفتنی است در یخش پایانی این نشست، محمدرضا صباغی مدیر مفدای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به بیان گوشه ای از اقدامات این مجموعه پرداخت و کسب رتبه دوم کشور در سال گذشته را نقطه عطف فعالیت های مفدا در دانشگاه قلمداد کرد. همچنین اعضای شورای مرکزی مفدا نیز به بیان دغدغه ها و مسائل مرتبط با حوزه خود پرداختند و مقرر شد با هماهنگی اداره روابط عمومی دانشگاه زمینه حضور اعضای شورای مرکزی مفدا در کارگاه آموزشی خبرنگاری ایجاد شود.