در جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تصویب شد:

موافقت با مجوز دو نشریه جدید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ ۱۱:۵۸ | تعداد بازدید: 146

نخستین جلسه سال جاری کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور اعضا برگزار شد.

"دکتر محمد قربانی" معاون فرهنگی و دانشجویی و رئیس این کمیته گفت: دانشجویانی که در حوزه نشریات به فعالیت می پردازند بایستی اندیشه و قلم خود را با هدف ایجاد یک نتیجه موثر بکار برند و این نتیجه زمانی میسر است که ابتدا از سوی دانشجویان مسیر درستی ترسیم شود و با حمایت دستگاه ها و نهاد های مربوطه همراه شود.

در ادامه "محمدرضا صباغی" کارشناس مسئول نشریات دانشگاه به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت نشریات پرداخت و گفت: نشریات دانشگاه چه در حوزه دانشجویی و چه در حوزه ستادی از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار هستند و در مجموع تا کنون ۲۱ مجوز نشریه در دانشگاه صادر شده است که به سه گروه فعال، نیمه فعال و غیر فعال دسته بندی شده اند. همچنین با جدیت تمام در حال پیگیری وضعیت نشریات هستیم تا بتوانیم سطح کمی و کیفی آن ها را ارتقا دهیم.

وی ادامه داد: وجود زمینه های کاری متنوع در نشریات دانشگاه، انتشار منظم و وجود شورای سردبیری ثابت از موضوعاتی است که در حال حاضر توجه بیشتری به آن داریم تا بتوانیم تنوع مناسبی را ایجاد و مخاطبان بیشتری را جذب نماییم و در نهایت شاهد فعالیت نشریات با ثبات و پویایی بیشتر باشیم.