میثاق نامه دانش آموزان شهر بایگ در نه به چهارشنبه سوزی

کد مطلب: ۲۳۸۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ ۱۴:۲۳ | تعداد بازدید: 99
همایش چهارشنبه سوری در بایگ

همایش پیشگیری از سوانح وحوادث ناشی از چهارشنبه آخر سال  به همت مرکز خدمات جامع سلامت بایگ و کارشناسان اداره سلامت محیط و حرفه ای و با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس اداره سلامت محیط و حرفه ای  ،بخشدار منطقه ،امام جمعه ،فرماندهی انتظامی ، اعضای شورای اسلامی و شهردار بایگ وتعدادی از کارشناسان معاونت بهداشتی در دبیرستان شهید مدرس این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، دکتر الهام بهره مند در این همایش گفت : چهارشنبه پایان سال یکی از رسوم نیک ایرانیان است که متاسفانه دچار تحریف شده است و بایستی با زنده نگه داشتن این رسم دیرین با رعایت نکات ایمنی موارد مغایر با فرهنگ عمومی را از آن حذف کنیم .

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود : امیدواریم همه دست به دست هم دهیم تا شاهد نوروزی شاد باشیم و با کارهای خطرناک و مغایر فرهنگ عمومی کام خود و دیگران را در آستانه سال نو تلخ نکنیم .

گفتنی است در پایان این همایش میثاق نامه ای که توسط اداره سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی تنظیم شده بود به امضای مسئولین و کارشناسان ودانش اموزان رسید.

برچسب های خبر