توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛

میزگرد تخصصی دانشجویان فعال رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۰۹:۲۶ | تعداد بازدید: 50

دانشجویان فعال رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نشست تخصصی با موضوع دانشجو و رسانه با حضور دکتر علی خضریان قائم مقام روزنامه فرهیختگان شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر علی خضریان در جمع دانشجویان، رسانه را عنصر اثرگذار دنیای نوین نامید و گفت: در دنیای پرهیاهوی امروز تشخیص واقعیت های خبری یک ارزش مهم است و دانشجویان با تقویت سواد رسانه ای باید خود را مهیای حضور در میدان جنگ رسانه ای دشمن کنند.

این فعال رسانه ای تقویت سطح مطالعه را یک نیاز ضروری برای دانشجویان عنوان کرد و بیان داشت: دانشجوی فعال رسانه باید خود را در معرض اطلاعات قرار دهد و با پشتوانه دانش متکی بر مطالعه در میدان اطلاعات ورود کند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین صافدل سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این نشست به حضور آگاهانه دانشجویان در فضای رسانه تاکید کرد و عنوان داشت: با تشکیل تیم رسانه ای دانشجویی در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همچنین تیم های رسانه ای از جمله مفدا و بسیج دانشجویی در دانشگاه به سمت تربیت دانشجویان حرفه ای در رسانه در حرکت هستیم و معتقدم در فضای امروز اگر دانشجو به لحاظ سواد رسانه ای در سطح قابل قبولی قرار نگیرد نمی‌تواند سکاندار جریان فرهنگی در جامعه خود باشد.

گفتنی است در این نشست بیش از ۳۰ دانشجوی فعال رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کارگروه های رسانه ای مختلف این دانشگاه شرکت داشتند.

برچسب های خبر