در کارگروه اطلاع رسانی کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون عنوان شد:

نرم افزار آموزشی مشاوره ای فشارخون در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طراحی می شود

کد مطلب: ۳۳۱۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۵ ۱۳:۰۵ | تعداد بازدید: 149

به گزارش روابط عمومی اولین جلسه کارگروه اطلاع رسانی کمپین بسیج کنترل ملی فشارخون  برگزار شد.در این جلسه غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن اشاره به شعار کمپین "فشار خون، بدانیم واقدام کنیم" بیان کرد : این کمپین در سه مرحله اجرا میشود که مهمترین هدف فاز اول آن اطلاع رسانی و ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به این بیماری خاموش می باشد.وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت ها ونقاط قوت در امر اطلاع رسانی خواستار اجرای برنامه های لازم بمنظور ارتقاء آگاهی مردم نسبت به این موضوع شد.مدیر روابط عمومی دانشگاه بیان کرد:با توجه به اینکه فضای مجازی در عصر حاضر یکی از کانال های ارتباطی مهم در حوزه اطلاع رسانی است از تولید رسانه آموزشی الکترونیکی در قالب نرم افزار موبایلی آموزشی مشاوره ای  در خصوص بیماری فشارخون  توسط روابط عمومی دانشگاه خبرداد.وی افزود: تبلیغات محیطی،تهیه وتولید تیزر،برگزاری نشست خبری،تهیه ویژه نامه الکترونیکی و....از دیگر برنامه هایی بود که در این جلسه مصوب گردید.

وی درپایان اذعان داشت: با توجه به اینکه بسیاری از مبتلایان به این بیماری آگاهی های لازم را ندارند امیدواریم با اجرای این کمپین گامی اساسی در ارتقاء سطه سواد سلامت مردم برداشته شود

برچسب های خبر