در نشست هیئت رئیسه دانشگاه ؛

نسخه جدید نرم افزار اطلاع رسانی دانشگاه رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ ۰۹:۲۵ | تعداد بازدید: 161

از نسخه جدید نرم افزار موبایلی اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رونمایی شد .

غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن اعلام خبر فوق افزود : پس ار انتشار موفق نسخه اول نرم افزار در سال 94 ، نسخه دوم نرم افزار جامع اطلاع رسانی دانشگاه در واحد روابط عمومی تدوین و در نشست هیئت رئیسه دانشگاه از این نرم افزار رونمایی شد .

وی در خصوص تغییرات این نسخه عنوان داشت : با توجه به تغییر وب سایت دانشگاه ، در طراحی نسخه جدید ارتباط بین سایت و نرم افزار ایجاد شده و سامانه ها در سه سطح دانشجویان ، کارکنان و مراجعین عمومی در نرم افزار قرار گرفته است . همچنین اطلاعات کاملی در خصوص معرفی مسئولان دانشگاه ، بیمارستان و کلینیک های تحت پوشش دانشگاه ، داروخانه ها ، مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و سایر بخش های دانشگاه در این نرم افزار بارگزاری شده است .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص دیگر برنامه های این اداره بیان داشت : با توجه به گسترش ابزار های اطلاع رسانی و رویکردهای نوین در روابط عمومی به دنبال اشاعه دانش و تدوین برنامه های دانش محور هستیم و در این مسیر کمیته های مختلفی در روابط عمومی دانشگاه تشکیل داده ایم .