نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه و اعضای شورای اسلامی شهر تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ ۱۱:۴۷ | تعداد بازدید: 201

نشست مشترک ریاست دانشگاه علوم پزشکی و اعضای شورای اسلامی شهر تربت حیدریه با محوریت گسترش همکاری‌های بین بخشی در خصوص حوزه سلامت شهرستان برگزار شد.

در این نشست دکتر حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه،  اخذ مجوز راه‌اندازی دانشکده پزشکی و بهره ‌برداری از بیمارستان امام حسین(ع)را ازمهم‌ترین اولویت‌های حال حاضر دانشگاه عنوان و بیان نمود: تمامی تلاش ما این است با مشارکت های بین بخشی و توسعه زیرساخت های حوزه سلامت بتوانیم در مسیر ارتقاء خدمات به مردم منطقه،  مخصوصا در شرایط بحران گام برداریم.

درادامه سید مهدی وقفی، رئیس شورای اسلامی  ضمن اشاره به این موضوع که دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به علت موقعیت جغرافیایی همواره میزبان تعداد زیادی از مراجعین است، گفت: قطعا در دوران شیوع بیماری کرونا فشار بیشتری بر دوش مدافعان سلامت  است و باید مردم و سازمان ها با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی حوزه سلامت شهرستان را همراهی نمایند.

در این نشست در خصوص توسعه زیرساخت های  حوزه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بحث وتبادل نظر صورت گرفت.

برچسب های خبر