نظارت 25 تیم بازرسی بهداشتی بر صنوف حساس در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه/ مردم با بازرسان بهداشت محیط همکاری نمایند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۲۷ ۱۰:۰۱ | تعداد بازدید: 172

رئیس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای اجرای طرح بسیج ملی کرونا 25 تیم بازسی بهداشتی بر صنوف حساس بخصوص نانوایی ها در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه نظارت می کنند و از همشهریان عزیز درخواست می کنیم با بازرسان بهداشت محیط همکاری بیشتری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی، مهندس مهدی سعیدی با بیان اینکه افرادی که در نانوایی ها پول دریافت و یا کارت می‌کشند نباید با آرد یا خمیر سروکار داشته باشند، افزود: نانوایان در مدت پخت نان باید چندین بار دستها را با مواد شوینده شسته و از لباس و کلاه مخصوص که از ضروریات است استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه به هیج وجه افراد مشکوک به بیماری های تنفسی نباید در نانوایی‌ها فعالیت داشته باشند، اظهار داشت: تمامی دستگاه‌ها و سطوح نانوایی‌ها باید در هر شیفت کاری با محلول مناسب ضد عفونی شود.

وی عنوان داشت: 25 تیم بازرسی در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه مشغول به بازرسی بوده و اولویت ما اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی می باشد که با سخت‌گیری بیشتری پای کار هستیم.

مهندس سعیدی خاطر نشان کرد: تمامی شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند مراتب را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش نمایند.