نقش بانوان در مقابله با کرونا محور سوگواره مجازی یاس نبوی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ ۰۷:۴۷ | تعداد بازدید: 50

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: با توجه به رشادت‌های بانوان در مقابله با کرونا و نقش ویژه آنان در این برهۀ حساس، محوریت سوگواره مجازی یاس نبوی به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) به این قشر فداکار اختصاص یافت.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که حضرت فاطمه زهرا (س) تجلی والا ترین مقام زن است بیان داشت: ابعاد مختلف شخصیتی صدیقه طاهره(س) بسیار زیبا و آموزنده است و بانوان ما با بهره گیری از سیره رفتاری و مجاهدت آن بزرگوار در راستای حفظ گوهر وجودی زن، می توانند آنها را در جامعه پیاده و خوش رنگ تر نمایند.

دکتر نغمه رزاقی استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد که از سخنرانان این سوگواره بود نقش زن در جامعه را نقشی سازنده توصیف کرد و اظهار داشت: زنان در طول تاریخ همواره نقشی مهم در تحولات بزرگ داشته‌اند و همیشه الگوی صبر، متانت و تعهد بوده‌اند.

اعظم کمالی مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و حجت‌الاسلام صافدل نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از دیگر سخنرانان این سوگواره مجازی بودند.

برچسب های خبر