رئیس دبیرخانه امور مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه تشریح کرد:

نقش مؤثر خیرین سلامت در پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۲۳ ۰۸:۵۸ | تعداد بازدید: 152

رئیس دبیرخانه امور مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه از مشارکت پررنگ خیرین سلامت در ساخت، توسعه و تکمیل پروژه‌های بهداشتی- درمانی دانشگاه خبر داد.

سیداحمد نظام برنامه ریزی مدون در راستای معرفی اولویت‌های دانشگاه به خیرین را مهم دانست و عنوان کرد: در سا‌‌ل‌های اخیر به همت مسئولان دانشگاه و همراهی خیرین سلامت شاهد اقدامات مؤثری در جهت رفع نیازهای زیرساختی‌ بهداشتی- درمانی منطقه بوده‌ایم.

نظام ضمن تقدیر از همکاری خیرین سلامت با دانشگاه در احداث پروژه‌های عمرانی اظهار داشت: در زمینه پروژه‌های عمرانی خیرین حضور فعال دارند و در حال حاضر عملیات اجرایی ساخت‌ اورژانس 115 جاده‌ای اسدآباد بخش رخ با اعتباری حدود 800.000.000 ریال توسط خیر محترم "حاج محمد جعفریان" در حال ساخت است و به‌زودی آماده بهره‌برداری شده که با افتتاح این پروژه منطقه وسیعی تحت پوشش خدمات آن قرار خواهد گرفت.