نقش موثرروحانیت ومبلغین در ترویج ازدواج سالم ،پایدار وبه هنگام درجوانان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۱/۲۸ ۱۲:۱۷ | تعداد بازدید: 204

روحانیت و مبلغین بدلیل داشتن جایگاه ویژه در جامعه و ارتباط نزدیک با مردم  در مساجد و جلسات مذهبی نقش موثری در ترویج ازدواج سالم درجامعه دارند . مریم صمصامی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان معاونت بهداشتی ضمن اعلام مطلب فوق از برگزاری همایش نقش موثر روحانیت ومبلغین در ترویج ازدواج سالم به همت اداره سلامت خانواده و جمعیت، ویژه مبلغین شهرستان خبرداد.معیارهای اصلی وفرعی ،مضرات ازدواج زودهنگام و دیر هنگام ،اهمیت رشد بلوغ فکری،جسمی،اجتماعی ،مالی،روانی وعاطفی دختران وپسران قبل از ازدواج وفرآیندهای اشتباه در ازدواج ، اهمیت مشاوره ژنتیک در ازدواج و همچنین انجام آزمایشات تالاسمی از محورهای مطرح شده توسط سخنرانان این همایش بوده است.زهره حسینی رئیس اداره سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه بیان کرد: یکی از مهمترین دغدغه های خانواده ها در شرایط کنونی جامعه ازدواج سالم میباشد که امید است برگزاری این همایش ها تاثیر بسزایی از خود به جا بگذارد.