رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

نگران اوج‌گیری دوباره کرونا هستیم

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۰۲ ۰۸:۵۳ | تعداد بازدید: 137

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از نادیده گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح جامعه نسبت به اوج‌گیری دوباره کرونا هشدار داد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور با اشاره به این‌که بی‌توجهی به دستور‌العمل‌های بهداشتی زمینۀ گسترش انتشار کرونا را فراهم می‌کند گفت: آنچه این روزها باعث نگرانی مجموعه بهداشت و درمان شده‌است ساده‌انگاری و بی‌تفاوتی اجتماعی در مقابله با کروناست که باعث افزایش آمار مبتلایان شده و ادامۀ این روند ضربه‌های سختی به سلامت جامعه وارد خواهد کرد.

وی روزهای سیاه کرونایی در مهر و آبان سال‌جاری را حاصل عادی‌انگاری دانست و افزود: هر گونه رفتار اشتباه و حرکت در خلاف جهت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، اوج‌گیری دوباره کرونا را به همراه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را یک مسئولیت اجتماعی مهم برشمرد و اظهار داشت: با عزم همگانی و التزام عمومی به رعایت شیوه‌نامه‌‌های بهداشتی شاهد کنترل موج سهمگین کرونا بودیم اما واقعیت این است که این بیماری هنوز به پایان خط نرسیده و همچنان رعایت نکات بهداشتی مهمترین خواستۀ ما از شهروندان عزیز است.

برچسب های خبر