هدایای نقدی استاندارخراسان رضوی به مدافعان سلامت در تربت حیدریه تحویل شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ ۱۳:۴۸ | تعداد بازدید: 1208

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تقدیم هدایای نقدی استاندار محترم خراسان رضوی به مدافعان سلامت در تربت حیدریه خبر داد. دکتر قنبری زاده با اشاره به اینکه مدافعان سلامت در سخت ترین شرایط ممکن و با تمام وجود مسیر خدمت به بیماران را طی میکنند گفت: خدمات این عزیزان و همه خدمتگزاران به سلامت جامعه در تمامی رسته ها شایسته قدردانی است و از اینکه استاندار محترم خراسان رضوی به رغم مشغله های کاری بسیار در این روزها، به این موضوع توجه ویژه ای داشته و ضمن  تلاش فراوان به منظور رفع مشکلات موجود در راستای توسعه خدمت به بیماران با ارسال هدایای نقدی از زحمات ایشان قدردانی نموده اند سپاسگزاری می نمایم. رئیس دانشگاه در پایان ضمن آرزوی سلامت برای همه مردم ایران گفت: تمام توان خود را با جلب همکاری های بین بخشی و برون بخشی برای مقابله با بیماری کووید19 بکار بسته ایم و امیدواریم با همراهی مردم عزیز بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد کنترل این بیماری باشیم.

برچسب های خبر