نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه :

هدف اصلی دشمن در جنگ نرم فروپاشی نظام خانواده است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۲۶ ۱۰:۵۸ | تعداد بازدید: 380

نشست مشترک نمایندگان دانشجویان دختر فعال فرهنگی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با موضوع بررسی چالش های فرهنگی حوزه بانوان و اهمیت ارتقای جایگاه زن در اجتماع برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی ، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در این نشست ضمن مهم توصیف کردن جایگاه زن در برهه های مختلف انقلاب بیان داشت : امروزه دشمن در طراحی جنگ نرم به این نتیجه رسیده که با فروپاشی نظام خانواده می تواند به راحتی به اهدافش دست یابد و نقطه اساسی در این هجوم را نقش زن در خانواده و جامعه قرار داده است .

حجت اسلام و المسلمین دکتر صافدل در ادامه جبهه فرهنگی را حیاتی ترین جبهه فعلی کشور دانست و افزود : حضور پررنگ دختران دانشجو در عرصه های فرهنگی و مبارزه در جبهه های جنگ نرم دشمن یک امر حیاتی است که نقشه های شوم دشمنان را نقش برآب خواهد ساخت . البته در این مسیر مسئولین نیز در فراهم نمودن فضای فعالیت و حمایت از برنامه ها و طرح ها فرهنگی نقش مهمی ایفا میکنند.

گفتنی است در این نشست تشکیل کارگروه بانوان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مصوب و در خصوص فعالیت های فرهنگی دختران دانشجو بحث و تبادل نظر شد

برچسب های خبر