هشدار افزایش آمار مبتلایان کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ ۰۸:۵۰ | تعداد بازدید: 335

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افزایش آمار مبتلایان  به بیماری کرونا  و فوت ناشی از آن در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبرداد.

غلامرضا میری ضمن ابراز نگرانی از این موضوع بیان کرد: متاسفانه  شاهد افزایش روند ابتلا به کووید  19  درجمعیت تحت پوشش دانشگاه بوده ایم که درصورت تداوم این موضوع  امکانات موجود دیگر پاسخگوی نیاز مراجعین نخواهد بود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت : مهمترین مسئولیت اجتماعی که این روزها بر دوش افراد جامعه میباشد،  رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک می باشد، که تاثیر بسزایی درکاهش شیوع بیماری کرونا دارد.

وی ادامه داد : مدافعان سلامت از آغازین روزهای ورود این مهمان ناخوانده به کشور با تحمل سختی های فراوان در خط مقدم حضور دارند و  نیازمند همراهی هموطنانشان می باشند که جزء با رعایت  دستورالعمل های بهداشتی میسر نمی شود.