هشدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نسبت به افزایش مبتلایان به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۰۱ | تعداد بازدید: 179

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن قدردانی از همراهی مردم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک بیان کرد : در مواجهه با موج دوم بیماری کرونا خوشبختانه همراهی مردم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی باعث مدیریت بحران شد اما متاسفانه در چند روز اخیر شاهد کمرنگ شدن رعایت این نکات در سطح جامعه و افزایش موارد ابتلاء به کووید-19 هستیم که موضوعی نگران کننده است.

دکتر حسین ابراهیمی پور با اشاره به فرسایشی شدن درگیری جامعه با بیماری کرونا و خستگی کادر درمان گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته پیش بینی شده است تا مدت ها با این بیماری درگیر باشیم و بایستی شیوه جدید زندگی در دوران کرونا را فرا گیریم و امیدواریم با جدی گرفتن این موضوع شاهد کاهش آمار مبتلایان باشیم.

رئیس دانشگاه ادامه داد: شروع فصل پاییز و شیوع بیماری آنفولانزا و همراه شدن آن با کووید 19 پاییز سختی را رقم خواهد زد و قطعا همراهی مردم با رعایت بهداشت فردی،زدن ماسک، شستشوی دست ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی میتواند کمک شایانی به مهار شیوع بیماری نماید.

برچسب های خبر