همایش چهارشنبه ای بدون خطر در پایان سال 96در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۳۸۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ ۱۳:۳۸ | تعداد بازدید: 115

به گزارش روابط عمومی ، همایش چهارشنبه ای بدون خطر در پایان سال 96در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ویژه سفیران سلامت دانش آموزی به همت اداره سلامت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی ومرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی و مشارکت اداره آموزش و پرورش ، سازمان آتش نشانی وجمعی از دانش آموزان مقطع متوسطه اول شهرستان درمحل سالن ابن سینا برگزار گردید.ابراهیم تیموری معاون فنی معاونت بهداشتی از سخنرانان این همایش ضمن اشاره به مراسم چهارشنبه سوری در آیین باستانی ایرانیان بیان کرد:متاسفانه این سنت قدیمی دستخوش تغییرات زیادی  شده است که هرساله کام بسیاری از خانواده ها را تلخ میکند.وی ادامه داد :امید است سفیران سلامت با آگاهی دادن خانواده و همسالان خود نقش بسزایی در کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال داشته .وی افزود: طبق آمارهای ثبت شده در سامانه اورژانس کشور بیشترین گروه درمعرض خطرحوادث چهارشنبه آخر سال با 41% گروه سنی 5-19سال و26 % گروه سنی 20-35سال هستند.وی ضمن تشریح نکات ایمنی درخواست کرد:خانواده ها بایستی نسبت به این موضوع حساسیت زیادی داشته باشند و فرزندان خود را تنها نگذارند.

جلیل چین سری رئیس اداره سلامت محیط و حرفه ای از سخنرانان دیگر این همایش گفت:7 %حوادث چهارشنبه سوری در زمان آماده سازی مواد محترقه رخ میدهد.جلیل چین سری خاطر نشان کرد :سنت دیرینه چهارشنبه سوری نماد دور ریختن کینه ها و کدورت ها و رفتن به استقبال بهار و سال نو می باشد و با رعایت نکات لازم میتوانیم از تلخ شدن پایان سال برای خود و خانواده مان جلوگیری نماییم.

به گزارش روابط عمومی میثاق نامه چهارشنبه بدون خطردرپایان سال 96 رونمایی شد وحاضرین در همایش متعهد شدند نسبت به حساس سازی و جلوگیری از حوادث چهارشنبه سوری اقدام نمایند.a