رئیس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

همه‌گیری کرونا اهمیت مشارکت اجتماعی در سلامت را نمایان‌تر ساخت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ ۰۸:۲۰ | تعداد بازدید: 92

رئیس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: توسعۀ سلامت در جامعه تنها محدود به متولیان این حوزه نیست و مشارکت اجتماعی اقشار مختلف نقشی سازنده در ارتقای شاخص‌های سلامت دارد.

دکتر محمدحسین دلشاد با اشاره به این‌که همه‌گیری کرونا بیانگر لزوم توجه بیشتر به نقش اقشار مختلف در توسعۀ سلامت است افزود: درگیری جامعه با ویروس کرونا نشان داد که برای رسیدن به نقاط ترسیم شده در سیاست‌های ارتقای خدمات سلامت نیازمند همراهی و مشارکت اجتماعی هستیم و برای نیل به این اهداف بایستی برنامه‌های اجتماعی سلامت محور را تقویت کنیم.

دکتر دلشاد ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته و همچنین اعلام وزارت بهداشت، مشخص شده در جوامعی که مردم به رعایت نکات بهداشتی پایبند هستند کنترل بیماری کرونا راحت‌تر صورت گرفته و صرفه‌جویی هزینه‌ای بالایی نیز در این زمینه انجام شده است و این الگو می‌تواند راهنمای مناسبی برای فرهنگ‌سازی و اجتماعی‌سازی سلامت در جهت کنترل و مدیریت بیماری باشد.