همه با هم برای تغذیه سالم و تأمین امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ ۱۱:۴۵ | تعداد بازدید: 127

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با فرا رسیدن 24مهرماه روز جهانی غذا ضمن اشاره به شعار امسال "" همه با هم برای تغذیه سالم و تأمین امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا " بیان کرد: امسال با وجود شیوع ویروس کرونا و عدم آگاهی افراد از تغذیه سالم در شرایط اپیدمی و قرنطینه خانگی، مشکلات بیشتری از جمله افزایش شیوع چاقی خصوصادرکودکان و نوجوانان با توجه به عدم تحرک بدنی کافی ایجاد شده و اهمیت تغذیه سالم و تامین کلیه مواد غذایی و ریزمغذی ها جهت حفظ کارکرد سیستم ایمنی بدن برای مقابله و درمان بیماری کرونا، توجه به تغذیه سالم و امنیت غذایی جامعه را بیشتر می کند.

سمانه یوسفی گفت: طبق گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 2020، بیش از 2میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم ، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند، در حالی که هرساله ضایعات مواد غذایی حدود 1/3 میلیارد تن برآورد شده است که در کشور ما ضایعات غذایی حدود 30درصد تخمین زده شده است که با فرهنگ سازی اصلاح الگوی مواد غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران بیماری کووید 19  ، میتوان تاثیر زیادی در کنترل و پیشگیری از این بیماری داشت .  

سمانه یوسفی بیان کرد : در راستای آگاهی بخشی  و آموزش در خصوص تغذیه سالم، بسته های آموزشی تهیه شده  از طریق شبکه های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به آدرس @prthums قابل مشاهده می باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.