همیاری خیرین در بازسازی و تجهیز خانه‌های بهداشت روستاهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ ۱۲:۳۳ | تعداد بازدید: 110

رییس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کمک بیش از 880 میلیون ریالی خیرین سلامت جهت بازسازی و تجهیز خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدحسین دلشاد با تقدیر از خیرین، شوراهای اسلامی روستاها و اهالی روستاهای سیوکی، خیرآباد، پطرو و حاجی‌آباد گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همواره از وجود خیرین نیک‌اندیش برخوردار بوده‌است که کارکرد خیرخواهانۀ  آن‌ها درعرصۀ بهداشت و درمان  منجربه احساس آرامش و تأمین سلامتی مردم شده‌است.

دکتر دلشاد ضمن قدردانی از مشارکت شبکه‌های بهداشت و درمان زاوه و مه‌ولات در همراهی و جذب خیرین افزود: مبلغ اهدایی توسط خیرین محترم در راستای بازسازی و تجهیز خانه‌های بهداشت روستاهای سیوکی، خیرآباد، پطرو و حاجی‌آباد هزینه شد که این نشان از مسئولیت‌شناسی و مشارکت جمعی آحاد مختلف اجتماعی در سطح منطقه در کمک به حوزۀ بهداشت و درمان است.

رئیس دبیرخانۀ مشارکت‌های اجتماعی با اشاره به همه‌گیری بیماری کرونا گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم اقدامات بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به این بیماری حوزۀ سلامت همچنان نیازمند کمک خیرین است و هر مبلغی که به نیت کار خیر برای امور بهداشتی و درمانی هزینه شود، ثوابی عظیم برای خیرین به ارمغان خواهد آورد و توفیق خدمت در بخش سلامت برای ارتقای وضعیت بهداشتی درمانی آحاد جامعه بهخصوص در مناطق محروم است.