در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت گرفت؛

هم اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه در تربت حیدریه دور میز جریان شناسی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ ۰۹:۳۷ | تعداد بازدید: 79

همزمان با هفته بسیج نشست هم اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه های تربت حیدریه با موضوع جریان شناسی سیاسی و با حضور دکتر علی خضریان تحلیلگر مسائل سیاسی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص این نشست گفت: با توجه به نقش مهم اساتید حوزه و دانشگاه در فرهنگ سازی اجتماعی نیاز است تا بنیه سیاسی فرهنگی آنها نیز از جهات مختلف تقویت شود و در همین راستا نشست های سلسله وار هم اندیشی با موضوعات مختلف سیاسی و فرهنگی را با همکاری معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه طرح ریزی نموده ایم.

مسئول واحد سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور نیز که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت با اشاره به سیر تحولات سیاسی ایران از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی تا کنون بیان داشت: کشور در تمام برهه های زمانی به نوعی درگیر فتنه ها و التهابات بوده است که رهبری روشنگرایانه، بیداری مردم و هوشیاری حوزه و دانشگاه مانع از به نتیجه رسیدن معاندین با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است.

علی خضریان وحدت حوزه و دانشگاه را از اساس های شکل گیری بنیان صحیح جامعه اسلامی برشمرد و افزود: دشمن از اسم رمز وحدت در جامعه وحشت دارد و تمام برنامه ریزی های ضدانقلاب در سال های متمادی فروپاشی عنصر وحدت در جامعه به شیوه های مختلف بوده است و اگر شکاف در میان جامعه علمی کشور ایجاد شود رسیدن معاندین به اهدافشان تسهیل خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت خود به مردم سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی پرداخت و اظهار داشت: فضای آزاداندیشی و انتخاب های عقلانی باید در بستر حوزه و دانشگاه نهادینه و سپس به جامعه تزریق شود و باید بدانیم انتخاب صحیح و به دور از احساسات و موج سواری رسانه ای منجر به گشایش در معضلات کشور خواهد شد .

شایان ذکر است در این نشست ۳ ساعته ۷۵ نفر از اساتید حوزه و دانشگاه های تربت حیدریه در سالن همایش ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی گرد هم آمدند.

برچسب های خبر