پاسداشت شهدای مدافع سلامت توسط هیئت فوتبال تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ ۱۰:۳۷ | تعداد بازدید: 113

نمایندگان جامعهٔ فوتبال شهرستان تربت حیدریه در مراسم آغازین دیدار تیم‌های نوجوانان نوین این شهرستان و هیئت فوتبال تربت جام به مقام شهدای مدافع سلامت ادای احترام نمودند.

رئیس هیئت فوتبال تربت حیدریه با بیان این‌که مدافعان سلامت قهرمانان معاصر کشور هستند گفت: گرامیداشت یاد و نام شهدای سلامت یک مسئولیت اجتماعی است و مجموعه هیئت فوتبال شهرستان تربت حیدریه نیز در پاسداشت این شهدای والامقام، دیدار تیم‌های نوجوانان نوین تربت حیدریه و هیئت فوتبال تربت جام را به نام شهید دکتر مهرداد حیدری برگزار کرد.

مصطفی یوسفی با ادای احترام به روح بلند شهید دکتر مهرداد حیدری افزود: شهید حیدری الگوی وارسته انسانی متعهد و با اخلاص بود که سجایای اخلاقی این شهید برای جامعه ورزش نیز الگویی والا به‌شمار می‌رود.

گفتنی است در این مراسم با حضور خانواده شهید دکتر مهرداد حیدری، رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه و بازیکنان و اعضای کادرفنی دو تیم به مقام شامخ شهید حیدری ادای احترام شد.

برچسب های خبر