در یک‌سال گذشته:

پروژه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۴ ۰۸:۱۲ | تعداد بازدید: 163

معاون توسعۀ مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در یک‌سال گذشته پروژه‌های عمرانی این دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دکتر علیرضا کامل در حاشیه بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت بایگ اظهار داشت: در حال حاضر 34 پروژه با زیربنایی بالغ بر 70 هزار متر مربع در مجموعه تحت پوشش دانشگاه در دست اجرا می‌باشد که از این تعداد 23 پروژه در شهرستان تربت حیدریه، 8 پروژه در شهرستان مه ولات و 3 پروژه در شهرستان زاوه در حال ساخت می‌باشد.

وی با اشاره به‌ این‌که اتمام این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقاء ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه دارد، بیان داشت: سلامت جسمی، روحی و روانی، تعیین کننده سلامت یک جامعه بوده و مهمترین مولفه توسعه اجتماعی و اقتصادی پیشرفت در سلامت هر جامعه است.

معاون توسعۀ مدیریت و منابع دانشگاه ادامه داد: توسعۀ خدمات حوزۀ سلامت نیازمند مشارکت خیرین است که با توجه به بحران بیماری کرونا، ضروری است خیرین توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته باشند.