پلمب یک واحد عرضه گیاهان دارویی به علت مداخله در امر درمان و تجویز دارو

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۱۲ | تعداد بازدید: 167

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از پلمب یک واحد عرضه گیاهان دارویی به علت مداخله در امر درمان و تجویز دارو خبر داد.

دکتر سید جواد حسینی گفت: براساس گزارش‌های رسیده مردمی به معاونت غذا و دارو مبنی بر تجویز و ارائه قرص‌های سقط جنین توسط یک واحد عرضه گیاهان دارویی، کارشناسان غذا و دارو ضمن بازدید از محل، تعداد زیادی قرص و داروهای شیمیایی و گیاهی قاچاق و غیر‌مجاز کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به این‌که این واحد متخلف علاوه بر عرضه گیاهان دارویی اقدام به نسخه‌پیچی و تجویز داروهای شیمیایی برای مراجعه‌کنندگان می‌کرد افزود: این بازرسی که با حضور حراست این معاونت و پرسنل پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، دایره نظارت بر اماکن عمومی انجام شد بعد از پلمب برای سیر اقدامات قانونی به دادستانی محترم معرفی شد.

دکتر حسینی ضمن هشدار به همشهریان عزیز در مورد عواقب مصرف داروهای قاچاق و غیرمجاز و مخاطرات جدی که این داروها برای سلامت افراد و جامعه دارد، بیان‌کرد: طبق قانون عرضه هرگونه دارو در عطاری‌ها ممنوع بوده و مردم باید دارو و مکمل‌های مورد نیاز خود را فقط از داروخانه‌های دارای مجوز تهیه کنند.

وی اظهار‌داشت: هنگام خرید داروهای وارداتی برای اطلاع از اصالت و سلامت آن با استعلام شناسه اصالت درج شده روی بسته‌بندی دارو از طریق سایت www.ttac.ir اقدام نمایند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه تصریح‌کرد: همشهریان گرامی می‌توانند هرگونه شکایت دارویی را با کارشناسان این معاونت از طریق شماره تلفن 52313070- 051 داخلی 112 یا سامانه 190 در میان گذاشته تا بررسی و پیگیری شود.

برچسب های خبر