با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی صورت گرفت :

پلمب 26 واحد عرضه کننده قلیان در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۲۰ ۰۹:۵۴ | تعداد بازدید: 88

رئیس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از  پلمب 26 واحد عرضه کننده قلیان با همکاری نیروهای پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ( دایره اماکن عمومی ) در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس مهدی سعیدی با تاکید بر لزوم آگاه سازی عمومی مردم و صنوف در خصوص خطرات شیوع بیماری کرونا در شهرستان، گفت: تعطیل کردن محل های تجمع افراد و پرهیز از رفتارهایی از قبیل رفت و آمدهای غیرضروری، دست دادن و روبوسی کردن نقش مهمی در قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا دارد.

وی از انجام 32 مورد بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط دانشگاه از واحدهای عرضه قلیان خبر داد و اظهار داشت: طی این بازدیدها 26 واحد پلمب شد و 1 واحد نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

وی افزود: به دلیل تجمع افراد زیادی در قلیان سراها و استفاده مشترک و مکرر از بعضی از لوازم، ظروف و قلیان ها، امکان انتقال و شیوع بیماری کرونا بسیار زیاد بوده بنابراین باید از تجمع در این مکان ها پرهیز کرد.

رئیس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشت با بیان اینکه مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان این روزها سخت برای کنترل و ریشه کن کردن این بیماری تلاش می کنند، به مردم توصیه نمود: مهمترین راهکار پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس ماندن در خانه و کاهش میزان مواجهات و ارتباطات نزدیک است که امیدواریم همه همشهریان عزیز به آن توجه نمایند.