پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز دندانپزشک

کد مطلب: ۳۲۳۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۲ ۱۳:۴۷ | تعداد بازدید: 109

دکتر سعید رضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن ۲۳ فروردین روز دندانپزشک را به خدمتگزاران در این عرصه تبریک گفت.وی بیان داشت:اهمیت سلامت دهان و دندان در حفظ و ارتقاء سلامتی افراد بر هیچکس پوشیده نیست وبدون شک  نقش جامعه دندانپزشکان در زنجیره سلامت جسم  همنوعان خود بسیار حائز اهمیت است.وی با اشاره به اقدامات موثر و گسترده طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دهان و دندان اظهار داشت:برنامه های خوبی جهت دسترسی آسانتر مردم به خدمات دهان و دندان صورت گرفته است و امیدوارم با حضور فعال همکارانم این موضوع تداوم بیشتری داشته باشد تا تمامی اقشار جامعه بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.اینجانب ضمن قدردانی از تلاش های یکساله اخیر همکاران عزیزم در خدمت به جامعه  این روز را به تمامی دندانپزشکان ایران اسلامی به ویژه همکاران گرانقدرم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و سلامت و توفیق خدمت به جامعه را برای این قشرخدوم از خداوند متعال خواستارم.