پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز جهانی بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۰:۰۰ | تعداد بازدید: 77

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن هفتم آوریل روز جهانی بهداشت را تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

سلامت مسئله‌ای اساسی در تاریخ حیات بشر است که همواره مورد تاکید و توجه بوده و پرداختن به آن به‌عنوان یک مسئولیت مهم اجتماعی بر دوش هر یک از ارکان جامعه نهاده شده است. هفتم آوریل در تقویم به‌عنوان روز جهانی بهداشت نامگذاری شده است و این مناسبت برای همگان یادآور اهمیت مقولۀ بهداشت و سلامت در توسعۀ جوامع بشری است.

بیش از یک‌ سال از پاندمی کرونا می‌گذرد و جهان بیش از همیشه به نقش مهم بهداشت و سلامت آگاه شده است. سال 2021 به‌عنوان سال جهانی مدافعان سلامت نام‌گذاری شده است. از نخستین روز مواجهه با کرونا، مدافعان سلامت با ازخودگذشتگی و تعهد در میدان خدمت به سلامت همنوعان خود ایستاده‌اند و نام خود را در تاریخ ماندگار ساختند.

بدون تردید پرداختن به موضوع سلامت در تمامی ارکان جامعه یک الزام مهم است و اساسا توسعه بدون توجه به سلامت میسر نخواهد بود. اینجانب ضمن تبریک این روز به تلاش‌گران حوزۀ بهداشت و سلامت، از درگاه ایزدمنان سعادت، سلامت و بهروزی را برای یکایک عزیزان مسئلت دارم.

برچسب های خبر