پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز ملی فیزیوتراپی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۲ ۱۱:۱۶ | تعداد بازدید: 126

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی روز ملی فیزیوتراپی را به فعالان این عرصه تبریک گفت.در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:
فیزیوتراپی بازوی توانمند تیم پزشکی در تکمیل چرخه درمان است که می‌تواند کیفیت زندگی بیماران را دوچندان نماید و بیماران را از مشکلات جسمی رهایی بخشد.
نام‌گذاری این روز نشان‌دهندۀ اهمیت و جایگاه این حرفه در نظام سلامت بوده و اعتماد و اطمینان سیاست‌گذاران و متولیان بهداشت و درمان کشور به توان علمی و عملی دانش‌آموختگان این رشته در تسکین و درمان آلام بیماران را گواهی می‌دهد.

اینجانب ضمن تبریک این روز به جامعه بزرگ فیزیوتراپی و همکاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، از زحمات و تلاش‌های ایثار گرانه کارکنان این حوزه قدردانی نموده، توفیق روزافزون همگان را از خداوند منان خواستارم.

برچسب های خبر