پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز خبرنگار

کد مطلب: ۲۶۶۲ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۱۷ ۰۷:۳۷ | تعداد بازدید: 59
دکتر قنبری زاده

دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن 17مرداد،روز خبرنگار را به فعالان این حوزه تبریک وتهنیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

17 مردادماه روز خبرنگار یادروز شهادت شهید صارمی والامقام و روز نکوداشت مقام گرانمایه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم ، فرصت مغتنمی برای تجلیل از نقش مهم خبرنگاران در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی است . در عصرحاضر که تکنولوژی وسایل ارتباطی هرروز گسترده تر و پیچیده تر از قبل میشود بدون شک جامعه به داشتن اطلاعات و اخبار موثق و بدون غرض ورزی  نیاز مبرم دارد.

خبرنگاران  بعنوان اولین سردمداران عرصه اطلاع رسانی با انتقال صحیح و به موقع اخبار مانع بروز شایعه و پخش اطلاعات نادرست در افکار عمومی میشوند.

در شرایط کنونی کشور که دشمنان و افراد تفرقه انگیز سعی در خدشه دارکردن اتحاد و همدلی مردم دارند وظیفه ای اصلی خبرنگاران بی شک سنگین تر و سخت تر از قبل میباشد ،که با آگاه کردن مردم نقشه آنان را برآب نمایند.

امید است در سایه خداوند در مسیر حرفه ای موفق و موید باشید و شاهد حضور پرررنگ تر خبرنگاران در عرصه های مختلف باشیم.