پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه در پی عروج آسمانی مدافع سلامت در این شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۳ ۱۱:۴۵ | تعداد بازدید: 563

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با صدور پیامی عروج آسمانی دکتر مهرداد حیدری از مدافعان سلامت این شهرستان را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

در وانفسای سخت مقابله با ویروس منحوس کرونا، انسان‌هایی از جنس عشق با لباس مدافع سلامت در میدان ایثار ایستاده‌اند و برای حفظ سلامت همنوعان خود از جانشان دست کشیده‌اند. پرکشیدن آلاله‌های عاشق، داغ سترگی است که در این روزهای سخت قلب‌هایمان را دردناک ساخته است و این‌بار عروج آسمانی همکار عزیزمان "شادروان دکتر مهرداد حیدری" جامعه پزشکی و خانواده بهداشت و درمان شهرستان تربت حیدریه را سوگوار کرد.

شادروان دکتر مهرداد حیدری از جراحان حاذق مغز و اعصاب و نمونه‌ی یک انسان وارسته، عاشق و اخلاق‌مدار بود که تلاش‌های ماندگارش در عرصه خدمت به مردم در تاریخ این مرز و بوم ثبت شده و بی شک در نزد پروردگار متعال نیز از اجر بالایی بهره‌مند خواهد بود.

اینجانب عروج آسمانی این مدافع سلامت را به خانواده معزز ایشان، جامعه‌ی فرهیخته پزشکی، خانواده‌ی بزرگ بهداشت و درمان شهرستان و عموم همشهریان تسلیت عرض نموده و علو درجات را برای آن عزیز سفرکرده از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

برچسب های خبر